ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ СПОРТСКОГ ТЕРЕНА ШКОЛЕ У УДОВИЦАМА

Радови на уређењу школског дворишта и реконструкцији спортског терена у подручном одељењу основне школе „Димитрије Давидовић“ у Удовицама и званично су почели, а према најавама надлежних, требало би да буду окончани за месец дана. Овај пројекат реализује се у оквиру програма подршке унапређења локалне и регионалне инфраструктуре „Градимо заједно“ Министарства привреде.

-Захваљујући ангажовању и изради пројекта од стране локалне самоуправе, као и учешћа на конкурсу, дошли смо до тога да данас почну радови на уређењу терена у овој школи. Рок за извођење радова је 30 календарских дана, а њихова вредност је 5,2 милиона динара, од чега је половину средстава обезбедило Министарство привреде, а половину град Смедерево – рекао је саветник градоначелнице Миша Ивковић након састанка представника локалне самоуправе и министарства привреде у основној школи у Удовицама.

У оквиру програма „Градимо заједно“ за 78 пројеката градова и општина, Министарство привреде обезбедило је укупно 1,25 милијарди динара.

Ј.В.