ОШТРЕ РЕАКЦИЈЕ ВРХА СНС НА ИСПАДЕ ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ У СКУПШТИНИ

Прва реакција врха Српске напредне странке на испаде градоначелнице и појединих одборника из редова напредњака на јучерашњој седници локалног парламента, биће промена три повереника у градској страначкој организацији сазнају „Смедеревске новине“.

Према нашим сазнањима, на вечерашњем састанку Градског одбора смедеревских напредњака треба очекивати постављање нових повереника у три месна одбора Српске напредне странке. Уместо Петра Дисића, који је повереник месног одбора „Доњи град“ биће именован Горан Лазић, Милорада Митровића ће на Лештару заменити Зоран Бачић, а уместо Драгутина Мирковић ће на месту повереника месног одбора Друговац заменити Дејан Ицић.
Како објашњава наш извор, свако ко буде наносио штету угледу и рушио јединство Српске напредне странке сносиће последице у складу са статутом ове страначке организације. Врх напредњака увек је за договор, у вези са свим евентуалним проблемима и кадровским решењима, али никада неће толерисати уцењивачки приступ појединаца, коме неки радо приступају, наводи наш саговорник. Каже да се у наредном периоду могу очекивати смене још неких страначких и градских функционера и директора појединих јавних предузећа у Смедереву.

Ј. Шешлак

Comments are closed.