УДАРИО СТАРИЦУ, ПА ПОБЕГАО СА ЛИЦА МЕСТА

Смедеревска полиција пронашла је и ухапсила Ј.С. (33) из околине Велике Плане, који се сумњичи да је изазвао саобраћајну незгоду у којој је повређена 75-огодишња жена, а потпм побегао са лица места.

До незгоде је дошло у понедељак у 15:25, у улици Бранка Николића у Лозовику код Велике Плане. Возило којим је, како се сумња, управљао Ј. С. кретало се из правца центра Лозовика према Милошевцу, слетело са коловоза и оборило жену, која се налазила испред своје куће. Жена је задобила тешке телесне повреде, а возач је напустио место незгоде. Полиција је утврдила да је жену оборило путничко возило „застава југо“ регистарских ознака Смедеревске Паланке и исте вечери пронашла осумњиченог возача.

Због основане сумње да је извршио кривична дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, по налогу тужилаштва, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати. Он ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити приведен основном јавном тужиоцу у Великој Плани.

Ј.В.

 

Comments are closed.