СМЕДЕРЕВО ПОНОВО ЛИДЕР НА ТАБЕЛИ

Фудбалери Смедерева су у 14. колу Српске лиге Запад, на свом стадиону пред око 300 љубитеља фудбала, били бољи од Будућности Крушик минималним резултатом 1:0.

Тесна победа Смедерева остварена је захваљујући спретности Стевановића у 67. минуту утакмице. На стадиону крај старе железаре виђена је велика борба током читавог меча, уз пар оштрих стартова и црвени картон капитена гостију Гентића, у надокнади времена.

На данашњој утакмици фудбалери Смедерева су истрчали на терен у новој гарнитури дресова, које су на поклон добили од некадашњег фудбалера Смедерева, сада играча Њукастла-Александра Митровића. Током недеље ће стићи и комплетна опрема.

Данашњом победом Смедеревци враћају прво место после нерешених утакмица главних конкурената – Слоге и Златибора. Смедерево има 33, Слога из Пожеге 32, док Златибор има 30 бодова.

У наредном, 15. колу, Смедеревци иду у Пожегу на мегдан главном конкуренту. Велики хендикеп ће бити одсуство одличног Стевановића, који је данас добио парне картоне. Још пар играча је ван конкуренције за тај дуел, али Смедеревци су лидери на табели и очекује се да покажу добру партију и у тој утакмици.

Немања Јовановић