ОКЛОПНИЦИ НА ТЕШКОМ ИСКУШЕЊУ

После веома лаке, али јако битне победе против Мокре Горе, пулене Милорада Зечевића у суботу, од 13 часова и 30 минута, очекује, можда још битнији тест. На отварању стадиона у Вранову мегдан ће поделити Пролетер из Вранова и Смедерево 1924 у оквиру 13. кола Српске лиге Запад. У 12.колу су све четири екипе из врха биле успешне, тако да ће наредно  донети низ занимљивих мечева, од којих ће комшијски дерби у Вранову бити један од најзанимљивијих.

Смедеревце радује форма екипе која у последње време игра константно и бележи добре резултате. Навијачи су спремни да пруже подршку што су демонстрирали и на претходном мечу против Мокре Горе када су подржали играче и најавили још јачу подршку против комшија из Вранова.

Свака линија тима у екипи Смедерева делује компактно. На челу са капитеном Станићем, креатором игре Ивковићем, па до Стевановића, Гордића и Стојановића, који су задужени за голове. У прошлом колу је Смедерево добило још једног младог играча. Реч је о 16-огодишњем Лукићу, који је са два гола покренуо екипу и ставио до знања свима да се на њега може озбиљно рачунати.

Смедерево ће пут Вранова кренути у најјачем саставу. Нема повређених, ни суспендованих фудбалера.

Немања Јовановић