СМЕДЕРЕВЦИ УБЕДЉИВИ ПРОТИВ МОКРЕ ГОРЕ

Фудбалери Смедерева су у првом мечу 12. кола Српске лиге Запад, пред око 200 љубитеља фудбала, били бољи од Мокре Горе резултатом 4:1.
Лепршава игра домаћих фудбалера, посебно у првих 45 минута игре. У шестом минуту најмлађи играч на терену Лукић одлично реагује у петерцу гостију и доводи Смедерево у вођство. Хот Анес је био најагилнији у гостујућој екипи и после једног центаршута са десне стране поравнао резултат у 24. минуте. Млађани Лукић је још једанпут показао присебност и велики таленат у 31. минуту када је одлично реаговао на одбијену лопту у петерцу гостију и ударцем са неких осам метара довео домаће у нову предност. На трећи гол Смедереваца се чекало четири минута. После ударца Стевановића, лопта се од стативе одбила на ногу данас врло расположеном за игру Гордићу, који лако постиже гол. Тачку на овај меч ставља Стевановић у 65.минуту.

Смедерево и даље држи високу позицију на табели и чека резултате других конкурената. Тренутно су испред Златибора и Слоге из Пожеге, који тек треба да играју своје утакмице 12. кола.

У наредном колу Смедерево гостује екипи Пролетера из Вранова у „комшијском“ дербију.

Немања Јовановић