СВЕЧАНО ОТВОРЕН „SHOPPI RETAIL PARK“

 

Градоначелница Јасна Аврамовић и директор „MPC Propertiesa“ Томас Х. Виладсен, симболичнм пресецањем врпце, свечано су отворили новоизграђени „Shoppi Retail Park“ у Шалиначкој улици у Смедереву. После Суботице и Борче, ово је трећи у  низу објеката у Србији.

Томас Х. Виладсен, директор „MPC Propertiesa“ и Јасна Аврамовић, градоначелница Смедерева

-„Shoppi Retail Park“ у Смедереву је изграђен у рекордном року. За шест месеци, од постављања камена темељца дошли смо до свечаног отварања. Посебно нам је драго што се данас можемо похвалити информацијом да је објекат у Смедереву у целости издат, да га карактерише одлична понуда брендова, што само потврђује његов значај и пословни потенцијал за овај део града. Он представља инвестицију вредну сваке пажње, како на финансијском плану, тако и на плану развоја локалне заједнице. Захваљујем се градоначелници Смедерева, као и свим институцијама градске управе на изузетној сарадњи и подршци у процесу добијања свих потребних дозвола. Ово је трећи „Shoppi Retail Park“ који смо отворили у последње две године, а намеравамо да ту мрежу ширимо и даље по целој Србији –  рекао је приликом отварања директор „MPC Propertiesa“  Томас Х. Вилладсен.

Градоначелница Јасна Аврамовић изразила је задовољство што је још једна инвестиција дошла у Смедерево и позвала суграђане да посете ову локацију.

-Неизмерну захвалност дугујем господину Томасу који је препознао Смедерево као добро место за инвестирање. Смедеревци дуго чекају овакав објекат, и овакав један објекат значи да је Смедерево привредно стабилно, да је почело да се развија, да је стандард почео да расте, на задовољство свих Смедереваца који више неће морати да иду ни у Борчу ни у Панчево, већ ће у свом граду моћи да купују и да уживају у купчовини – рекла је градоначелница и изразила жељу да ће у априлу почети изградња друге половине парка.

Смедеревски „Shoppi Retail Park“се простире на површини од преко 9.000 метара квадратних, са паркингом капацитета 200 места. Осмишљен је, кажу инвеститори, као место породичне куповине и карактерише га одлична понуда интернационалних и регионалних брендова, међу којима су „H&M“, „New yorker“, „Deichmann“, „Springfield“, „Sport Vision“, „LC Waikiki“, „DM“, „Lilly“ и други. Надају се да ће бити омиљена дестинација за куповину за све потрошаче не само из Смедерева, већ и целолг Подунавског округа.

Ј.В.

 

Comments are closed.