„ЗАГРЕВАЊЕ“ ЗА ЈУБИЛАРНУ „СМЕДЕРЕВСКУ ЈЕСЕН“

У сусрет манифестацији „Смедеревска јесен“, која ове године обележава 130 година од оснивања, за суграђане, али и све који посете наш град на Дунаву, током среде и четвртка припремљен је занимљив програм, као увертира за све оно што их очекује током викенда, најављују организатори.

У среду, 6. септембра, отвара се „Вински град“, а сви који га посете од 21 до 23 сата, уз богату понуду смедеревских винарија, моћи ће да уживају и уз звуке тамбурашког оркестра „Успомене“.

У четвртак забава почиње на Градском тргу у 19 часова, уличним перформансом „Рађање винове лозе“ позоришта „Патос“, а наставља се концертом омладинског хора „Тhe voices“ из италијанског града Фибрена и хора „Кир Стефан Србин“ из Смедерева који је заказан за 20 часова.

Кулминација доброг провода све присутне очекује у 22 сата када ће на Градском тргу наступити Ален Исламовић, изводећи највеће хитове познатих бендова „Бијело дугме“ и „Дивље јагоде“.

„Не пропустите почетак једне од најстаријих манифестација у Србији и нека вам ове недеље викенд започне нешто раније, уз капљицу доброг вина и квалитетне музике“, позивају организатори овогодишње јубиларне манифестације.

Ј.В.

 

 

Comments are closed.