ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ЖЕЛИ ДА УГАСИ ФК „СМЕДЕРЕВО 1924“

 

Како „Смедеревске новине“ незванично сазнају, одлазећа градоначелница Јасна Аврамовић, незадовољна новим кадровским решењима у ФК „Смедерево 1924“, по сваку цену жели да отежа рад новој управи, не марећи за интересе грађана Смедерева и љубитеље фудбала у нашем граду.

Према нашим сазнањима, претходна управа, на коју је значајна утицај имао Кристијан Туцаковић, који је у претходном периоду сарађивао са одлазећом градоначелницом Јасном Аврамовић, оставила је огромна дуговања и блокиран рачун фудбалског клуба..

У комплетну опструкцију функционисања клуба, преко Мирка Ђурића, члана Градског већа задуженог за спорт,  укључена је и одлазећа градоначелница Јасна Аврамовић, позната по бахатости и самовољи, покушавајући да нову управу доведе у безизлазну позицију, која би за резултата имала избацивање клуба из лиге. Наиме, да би остали у „строју“ оклопницима су потребна финансијска средства, која, како сазнајемо, Аврамовићева одбија да обезбеди.

Како сазнају „Смедеревске“, очекује се оштра реакција чланова управе и навијача, који су дали подршку новој управи, као и да током дана буде одржан њихов састанак, после којег ће управа и навијачи изнети свој став према бахатој одлазећој градоначелници.

За сада нема реакција из самог врха Српске напредне странке, нити појединаца заслужних за опстанак клуба у лиги, али се очекује да ће став владајуће странке о овом питању бити оштар и немилосрдан.

Ј.Ш.

 

Comments are closed.