НОВА УПРАВА ФК „СМЕДЕРЕВО 1924“

Како су раније најавиле „Смедеревске новине“, за новог спортског директора ФК „Смедерево 1924“ изабран је Јован Беч, а на ванредној скупштини, изабрано је и ново руководство, на чијем ће челу убудуће бити Дејан Стошић.
По предлогу мандатара за нове чланове Управног одбора именовани су: Саша Бранежац, Горан Лазић, Мирољуб Радовановић и Зоран Широки, док ће седми члан, како нам је потврђено бити одређен накнадно.
На седници су усвојене оставке свих досадашњих чланова Скупштине, на чијем је челу био Миле Симић, извршена измена и допуна Статута, а нова скупштина ће бити изабрана у наредном периоду.
-У овом тренутку још увек не може да се сагледа цела слика пословања клуба. Тренутно смо ангажовани на решавању горућих проблема, а то је блокада рачуна и дуг према Заједници српске лиге Запад. Још увек скенирамо стање и заједно са управом клуба, после увида у финансијску ситуацију, моћи ћемо нешто више да кажемо. Што се тиче играчког погона, неопходно га је појачати и организовати, с обзиром на то да је, до избора нове управе, пропуштен период за припрему играча – рекао је за наш портал Јован Беч, нови спортски директор клуба.
Када је реч о новом председнику Управног одбора, Дејану Стошићу, у телефонском разговору нас је замолио да за изјаву сачекамо следећу седмицу, с обзиром да је тренутно одсутан из Смедерева због приватних обавеза.

Ј. Шешлак

 

 

 

 

 

Comments are closed.