НАСТАВАК АКЦИЈЕ „АРЕС“: „ПАЛИ“ ЗБОГ ДРОГЕ И КРАЂЕ АУТОМОБИЛА

У наставку акције „Арес“, припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су А.Ш. (18) осумњиченог за крађе аутомобила на подручју града.  Према наводима полиције постоје основи сумње да је А.Ш., током ове и прошле године, украо девет возила различитих марки, која је касније продавао и на тај начин стицао противправну имовинску корист.

Због постојања основа сумње да је починио девет кривичних дела тешке крађе, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужилаштву. Полиција је свих девет аутомобила пронашла и вратила власницима.

У наставку исте акције у Смедереву је ухапшен и З. М. (47), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Код осумњиченог је пронађено 132,1 грам марихуане и три биљке марихуане. По налогу надлежног тужиоца одређено му је задржавање до 48 сати.

Због постојања основа сумње да је извршио кривична дела омогућавање уживања опојних дрога и невлашћено држање опојних дрога ухапшен је и А.Ј. (19), код кога је пронађена марихуана. По налогу тужиоца и овом осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати.

 

Ј.В.

 

Comments are closed.