„АРЕС“ И У СМЕДЕРЕВУ, ХАПШЕЊЕ ЗБОГ ДРОГЕ И СИЛОВАЊА МАЛОЛЕТНИКА

У оквиру опсежне полицијске акције „Арес“, коју је Министарство унутрашњих послова спровело на основу вишемесечних истрага на територији 27 општина и градова у Србији, у Смедереву су ухапшене две особе.

Према саопштењу полиције, због неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога ухапшен је Н.Г. (1987), код кога је, приликом претреса пронађено 270 грама марихуане.

Због сумње да је починио продужено кривично дело силовање, ухапшен је и С.С. (1977). Према наводима полиције, постоје основи сумње да је С.С. у својој кући, јула ове године, више пута силовао малолетника. Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Смедереву.

Иначе, у оквиру ове акције је ухапшено 360 особа, откривене су три лабораторије за прозводњу марихуане, заплењено 167 килограма наркотика и већа количина оружја. У редовном поступку поднете су кривичне пријаве против још 202 особе, односно, процесуирано је укупно 562 лица. Одузета је и већа количина новца, 19 возила, већи број рачунара и 150 гигабајта педофилског материјала.

 

 

Comments are closed.