„FLY FLY ТRAVEL“ ОД САДА И У СМЕДЕРЕВУ

У Смедереву је у четвртак, 13. јула, у тржном центру „Дон жон“ отворена нова пословница компаније „Fly Fly Тravel“. Тако ће њихове услуге од сада бити доступније Смедеревцима, који су, кажу представници ове компаније, и до сада, у великој мери били њихови редовни корисници.

-Компанија постоји од 2009. године и мислимо да је дошло време да се приближимо и грађанима Смедерева, који, као редовни корисници наших услуга, сада неће морати да долазе за Београд како би резервисали карте и аранжмане, већ ће то моћи да ураде у свом граду. Циљ нам и јесте да се што више приближимо корисницима, зато смо и отворили пословницу у Смедереву, у Кнез Михаиловој 8, ТЦ „Дон Жон“, локал 22 – каже за наш портал Милена Аврамовић, менаџер франшизе и додаје да су до сада широм Србије отворене 22 пословнице „Fly Fly Тravela“.

 

Компанија је фокусирана на продају авио-карата за све светске дестинације, али истовремено нуди и бројне туристичке аранжмане, чиме су, практично објединили своју понуду.

-Лето је у пуном јеку и оно што бих из наше понуде издвојила као препоруку за све који желе на одмор  су Крит и Римини, дакле, увек привлачне Грчка и Италија – наводи Милена Аврамовић.

Компанија је основана пре осам година, тада са циљем да свима приближе супер јефтине авио карте, те је временом „Fly Fly Тravel“ постао заступник многих познатих авио-компанија. Своју понуду, у међувремену, обогатили су бројним туристичким аранжманима. Представништва имају у Подгорици, Бања Луци, Истанбулу, Ријеци, Бечу и Љубљани, а поседују франшизне јединице у Србији и региону. Такође, основали су и „Fly Fly Academy“, центар за обуку кадрова за цивилну авијацију, а део компаније од августа 2015. године је и „Fly Fly Shop“, једина продавница у Србији и региону специјализована за продају макета авиона.

Ј.В.

 

 

Comments are closed.