ЗАВРШЕН МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП

У уторак увече, пред око 800 гледалаца, у Вранову је  одиграна финална утакмица другог Меморијалног турнира „ Зоран Поповић Поп“ којом је завршено ово фудбалско надметање у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК Пролетер. Титулу победника, након жестоке борбе, однела је екипа Независни синдикат Хестил 1 победивши екипу Алатница БМБ Сопот резултатом  6:3. Треће место заузела је екипа ФК Милан Сд.

Победничким екипама уручени су пехари и новчане награде, а првопласирана екупа турнира пласирала се на финално такмичење Јелен купа у Новом Саду, чији победник одлази у Рим на дерби Лацио-Рома.

За најбоље појединце награде је обезбедила породица Зорана Поповића Попа, која је доделила и захвалнице учесницима турнира, спонзорима, судијама, медијима који су извештавали о овом догађају и Зорановим пријатељима који организују турнир.

За најбољег новинара проглашен је Радоје Глишић из Спортског журнала. Најбољи играч турнира је Владан Првуловић,а најбољи голман Милош Кнежевић , обојица из победничке екипе Независни синдикат Хестил 1, док је најбољи стрелац Божидар Симић из другопласиране екипе Алатница Сопот. Ове године додељена је и награда за Фер плеј  која је припала играчима екипе Делта монтажа .

Осим доброг фудбала, финално вече су обележиле и наградне игре Јелен купа, који је овогодишњи генерални спонзора меморијалног турнира у Вранову.

Последњег турнирског дана осим финалне,  одигране су и две ревијалне утакмице. Најпре су се састали ветерани Вранова и Радинца са којима је својевремено играо и Зоран Поповић Поп, а потом и екипе Јелен купа и Попових другара. Главна звезда овог ревијалног меча био је Милан Митровић, звезда Гранда, а у истој екипи наступили су и познати уметници Павле Удовичић,Данијел Чехранов, Ведран Благојевиц и Милош Вилотић.

Други Меморијални турнир Зоран Поповић Поп трајао је од 19.јуна до 4.јула. Према проценама организатора за 16 вечери на трибинама терена у Вранову  утакмице је испратило више од пет хиљада гледалаца.

 Ј.В.

 

 

 

 

 

Comments are closed.