МЕМОРИЈАЛ ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП – ПРИЈАВЕ ДО 15. ЈУНА

 

У Вранову, 16.јуна почиње други Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“, у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК „Пролетер“ из Вранова.
Због прошлогодишње велике посећености и броја екипа, ове године турнир је подржао Јелен куп Србије. Организатори су потписали уговор који победничкој екипи обезбеђује директан пласман на завршни турнир Јелен купа у Београду, чији је прошлогодишњи победник наступао на турниру у Паризу.
Пријаве екипа се могу вршити до 15.јуна у 20 часова, када је извлачење парова. Судећи према досадашњем интересовању, организатори очекују велики одзив.
Наградни фонд меморијалног турнира износи 200. 000 динара. Осим новчаних износа, биће додељене и награде за најбољег играча, стрелца и голмана. Уплата по екипи од десет играча је 10.000 динара.

Зоран Поповић Поп

„Зоран Поповић Поп је до последњег дана давао себе фудбалу и ФК Пролетер. Верујем да се негде „ горе“ сада радује уласку клуба у српску лигу,када се стадионом орила песма навијача „ Победа за Зорана“ и скандирало његово име. Нисмо и не смемо да заборавимо Попове заслуге за улазак Пролетера у зону Дунав. Као бившем тренеру, човеку који је дао велики допринос врановском фудбалу, имамо обавезу да чувамо сећање на њега “, каже Немања Миленковић, један од организатора турнира.
Пријаве се могу извршити на телефоне: 060 75 75 111 – Немања ; 060 66 33 673 – Оља
Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015.године након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, био је стратег ФК Пролетер.
Управа клуба,а потом и Градско веће града Смедерева, донело је 15.априла 2016.године одлуку да стадион ФК Пролетер понесе његово име, а прошле године је на трибинама постваљена мермер плоча са натписом „ Стадион Зоран Поповић Поп“.
Крај стадиона се игра и овогодишњи Меморијални турнир у малом фудбалу, посвећен преминулом тренеру.

 

Comments are closed.