ЗЛАТО АДАМОВИЋУ, ДУПЛА БРОНЗА ВЕЉКУ ИЛИЋУ

Петар Адамовић са 526 кругова освојио је златну медаљу у дисциплини малокалибарским пиштољем, у категорији јуниора, на другом колу Купа Србије, одржаном протеклог викенда у Новом Саду. Са тим резултатом пласирао се и у сениорско финале, где је задржао шесто место.
Као и пре две недеље на првом колу, Вељко Илић се окитио са две бронзане медаље у категорији јуниора малокалибарском пушком. Посебно вредан пажње је резултат од 1.147 кругова у троставу који му је уједно и нови лични рекорд и резултат који му је донео прво сениорско финале у овој дисциплини. У дисциплини 60 метака лежећи медаљу је освојио са 605,8 кругова. Са тим резултатом био је десети у категорији сениора, док је девети био његов тренер Никола Симић са 607,9 кругова, те им је обојици за мало измакло финале у коме гађа осам најбољих.
Наталија Тасић је била 12. у троставу са 552 круга и пета у дисциплини 60 лежећи са одличних 609,8 кругова. Треће, последње коло Купа Србије одржаће се 27. и 28. маја, такође у Новом Саду, саопштавају из Стрељачког клуба Смедерево.

Ј.В.

 

Comments are closed.