Србија штеди, а Јасна очајнички покушава да демонстрира „моћ“

Подунавски информативни портал epodunavlje.rs у најновијем чланку бави се дешавањима у Смедереву. У тексту који мижете прочитати на адреси: http://epodunavlje.rs/index.php/vesti/item/7800-srbija-stedi-a-jasna-ocajnicki-pokusava-da-demonstrira-moc пише следеће (текст преносимо у целости):

Градоначелница Смедерева Јасна Аврамовић открила је своје право лице. Разоткривен је покушај да њен покрет преузме бренд СНС, како би у име владајуће странке користио новац грађана у личну промоцију и пласира га Јасниним „пословним партнерима“ кроз крајње сумњиве инвестиције, од којих обични људи немају никакве користи.

Знајући да јој се спрема смена због злоупотреба буџета и бројних приговора незадовољних привредника и грађана, Јасна покушава да „оживи“ покрет, у циљу очувања градоначелничке фотеље, коју, очигледно, сматра својом дедовином.

Први корак учинила је јуче. У мотелу „На раскршћу“ организовала је прославу Славе уништеног покрета. Присуствовали су председник Скупштине Богољуб Спасојевић, чланови Већа Мирко Ђурић и Дејан Миленковић Багзи, одборници Весна Киш, Здравко Јањић, Драгослав Петровић Марус, Снежана Петковић, Рада Трајковић (Јаснина кума), Новица Стевановић Хилтон и Милорад Митровић.

Изјаловио јој се план. Домаћин Славе требао је да буде Сима Недић, шеф одборничке групе СНС. Али, Сима зна мишљење врха СНС о Јасни па се једноставно – није појавио!

Други корак дешава се сутра, унутар Смедеревске тврђаве. Јасна, под лажним изговор прославе победе Александра Вучића на председничким изборима, а искључиво у личној намери да окупи плаћене лобисте од којих очекује да јој сачувају функцију, прави прославу за 3.000 званица.

Поделила је и бонове за храну и пиће, вредне око 3.000.000 динара, које сигурно неће да да из свог џепа. Колико малих предузећа или предузетника, спортских клубова, културно – уметничких друштава, социјалних случајева вапи за помоћи, а она, када цела Србија штеди, баца паре да би глумила Клеопатру. Докле више?

 

Comments are closed.