Др ИГОР ШВОЊА НОВИ ПРЕДСЕДНИК ГО ДВЕРИ у Смедереву

Саопштење  Информативне службе Двери у Смедереву преносимо у целости

sd5Др Игор Швоња, одборник у Скупштини града Смедерева, изабран је за новог председника Градске организације Српског покрета Двери у Смедереву.

Након уласка у Скупштину града, Двери у Смедереву су добиле новог председника угледног смедеревског лекара Игора Швоњу.

Др Игор Швоња, оснивач Двери у Смедереву, свој политички ангажман започео је ступањем Двери на политичку сцену Србије 2011. године. Био је носилац изборне листе коалиције Двери-Дсс која је након априлских локалних избора ушла у градски парламент. Ожењен је, отац двоје деце.

За потпредседнике Градске организације у Смедереву изабрани су др Гордана Станковић и Драган Новаковић из Осипаонице.

Оваквим избором председника и потпредседника Градске организације, Двери настављају да сведоче своју тежњу ка стварању нове политичке генерације која ће бити кадра да промени негативну праксу у овдашњој политици оличену у партијашењу, непотизму, страначком запошљавању…

Игор Швоња се након једногласног избора захвалио свима на подршци као и свом претходнику, Драгану Џелетовићу, под чијим су вођством Двери први пут постале парламентарна политичка организација у Смедереву.

Циљеви смедеревског огранка Двери остају непромењени, окупљање што већег броја људи који имају жељу да мењају набоље свој град без жеље за богаћењем и остваривањем својих личних интереса.

Пред смедеревским Дверима су озбиљни изазови у борби против медијског мрака који влада нашим градом као и припрема за наредне локалне изборе после којих ће Двери у Смедереву бити вишеструко утицајније и кадре да преузму вођење некадашње српске престонице.

 

 

Информативна служба Двери у Смедереву

 

Comments are closed.