ЗАВРШНИЦА ТУРНИРА „ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“

Први Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“ – Враново 2016.улази у завршницу  након 23 дана жестоког такмичења. Од 16.јуна на терену у Вранову, крај стадиона ФК Пролетер који носи име свог прерано преминулог тренера, на турниру се надметало чак 28 екипа.

20160701_215139 (1)У полуфинале су ушле  четири најбоље екипе. У петак увече од 21 сат играју „Стил транспорт“ из Радинца и Ауто сервис „Драги“ из Младеновца. Од 22 сата састају се „Елена“ из Београда и Врчина и екипа  ТР“Драгослав Стојковић“ из Пожаревца.

У суботу је финале турнира „Зоран Поповић Поп“.  Утакмица за треће место играће се од 21,30,а финална, за победничку екипу, предвиђена је сат времена касније, од 22,30 сати.

Финално вече ће бити посвећено преминулом тренеру ФК Пролетер. Најпре ће од 20 часова бити откривена плоча са натписом новог имена стадиона у Вранову – „Зоран Поповић – Поп“, по одлуци Градског већа града Смедерева.

 Финалним утакмицама претходиће ревијални део. Од  20,30 сати у пријатељској утакмици наступиће екипе Попових другара против Попових  колега, у знак сећања на свог пријатеља.

Након финала уследиће церемонија проглашења победника, додела пехара и новчаних награда.Прве три екипе делиће наградни фонд од 200 000 динара. Најбољима ће припасти 120 000, другопласираној екипи 50 000, док ће трећој екипи турнира припасти 30 000 динара. Признања се додељују за најбољег стрелца, играча и турнира и голмана. За најбоље појединце породица Зорана Поповића припремила је награде изненађења.

По први пут на оваквим турнирима, обезбеђено је и признање и за најбољег новинара – извештача са турнира.

Организатори и породица Зорана Поповића Попа захваљују се свим екипама турнира на учешћу и фер такмичењу.Многобројној публици, која је из вечери у вече, пунила трибине на терену у Вранову, захваљују се на подршци.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.