САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Поводом најавe председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића да ће се повући са свих функција, Градски одбор Српске напредне странке Смедерево огласио се саопштењем за јавност које преносимо у целости:

-У времену када је атмосфера у свету крајње озбиљна, када се притисци на Србију појачавају, сматрамо да би Србију и Српску напредну странку на чијем челу не би био Александар Вучић, чекала апсолутна катастрофа са несагледивим последицама по државни и национални интерес. Његов одлазак створио би простор за повратак оних који су Србију покушали да сахране, штитећи своје, а не државно питање, урушила би се надања милиона грађана наше државе, који су подржали политику Александара Вучића и избрисала би се будућност једне суверене и демократске земље.

Због будућности наше Србије и грађана молимо председника Александра Вучића да остане на кормилу државе и странке у овим смутним временима, јер нико боље, сигурније и одговорније не може да води Србију кроз буру у овом историјском раздобљу.

Предаја никада није и неће бити опција!

Смедерево је уз Вас! – наведено је у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке.

СДН

фото: Смедеревске новине