СТРЕЉАШТВО: ПЕТАР КОСТИЋ СЕДМИ НА ТРЕЋЕМ КОЛУ КУПА СРБИЈЕ

Петар Костић освојио је седмо место на трећем колу Купа Србије у дисциплини ваздушни пиштољ јуниори. Вељко Илић и женска екипа у дисциплини ваздушна пушка пласирали су се у финале Купа Србије.

Такмичарска полусезона завршена је јуче трећим колом купа Стрељачког савеза Србије, у А програму (јуниори/јуниорке и сениори/сениорке), које је одржано у Београду. Најбољи пласман од смедеревских стрелаца забележио је Петар Костић.Са 542 круга пласирао се на седмо место у дисциплини ваздушни пиштољ јуниори. У истој дисциплини, дебитант Никола Манојловић био је двадесетишести са 498 кругова. Такмичило се 30 јуниора.

У дисциплини ваздушна пушка Наталија Јовановић је била дванаеста са 617,2 круга у категорији јуниорки. Друга смедеревска представница у овој дисциплини и категорији Анђела Радојичић са 610,9 кругова је била двадесета. Још једна дебитанткиња из нашег клуба Лена Дренча пласирала се на тридесетишесто место са 595,9 кругова. Такмичило се 50 јуниорки.
После три кола, у финале Купа Србије пласирали су се Вељко Илић у категорији сениора и женска екипа ваздушном пушком.
У Стрељачкој дружини „Смедерево“ најмлађи полазници јесење Школе стрељаштва припремају се за контролно, односно завршно такмичење које ће се одржати у јануару следеће године, а већ увелико је почео упис нове генерације зимске школе, која ће такође почети следећег месеца.

СДН

фото: Стрељачка дружина „Смедерево“

 

Comments are closed.