“ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО”

У оквиру Дечје недеље, која траје до 9. октобра, Црвени крст Смедерево је, у сарадњи са Основном школом “Доситеј Обрадовић” у Вранову, организовао традиционалну „Трку за срећније детињство“.

-Ово је трка коју Црвени крст Смедерево традиционално организује поводом Дечје недеље. Хвала свима који су дошли да учествују, пре свега школи у Вранову која је домаћин. сарадња са овом школом је дугогодишња и надам се да ће тзако  али и фудбалском клубу који је омогућио коришћење терена, као и локалној самоуправи, која увек подржава наше акције – рекла је секретар Црвеног крста Смедерево Маја Јовановска.

На терену Фудбалског клуба “Пролетер”, око 300 дечака и девојчица се такмичило у шест категорија, од најмлађих који иду у вртић, до ученика осмог разреда.Најбољима су припале медаље и пригодни поклони које им је уручио градоначелник Јован Беч.

-Дошли смо да навијамо за вас. Драго ми је што сте одазвали у оволиком броју, што знам да се велика већина вас бави спортом, што је јако битно. Навијаћемо и данас за вас и сваки следећи пут. Јако је важно да се бавите спортом, да што више будете на терену, фудбалом, али и свим осталим спортовима. Најважније је за вас данас да сви завршите трку – рекао је пожелевши срећу свим учесницима градоначелник Јован Беч.

И.С.

фото: Телевизија Смедерево

 

Comments are closed.