GLOVO OD SAD DOSTAVLJA I U SMEDEREVU, ŠAPCU I POŽAREVCU

Glovo, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti dostave, širi svoju mrežu u Srbiji tako da će sada biti dostupna i u Smederevu, Šapcu i Požarevcu. Stanovnici i posetioci ovih gradova sada će moći da putem brze dostave kupe, prime ili pošalju još širi spektar proizvoda.

Usluga Glovo, uključujući ova tri grada, sada je dostupna u 30 gradova u Srbiji i nastavlja da realizuje obećanje da će biti što bliže korisnicima širom Srbije kroz partnerstvo sa lokalnim preduzećima kao i da će pokriti širok spekar proizvoda.

Aplikacija Glovo sadrži unapred definisane kategorije, koje korisnici mogu izabrati prema svojim potrebama: hrana, supermarket, brza dostava ili prodavnica. Ovim kategorijama, koje se pojavljuju u aplikaciji kako se priključuju novi partneri, pridružuje se opcija „bilo šta“ koje korisnici mogu da koriste za naručivanje proizvoda ili artikala dostupnih u njihovom gradu, ali koje ne spadaju u unapred definisane kategorije.

Kako funkcioniše aplikacija Glovo?
• Preuzmite besplatno Glovo sa Google Play ili App store i napravite nalog
• Otvorite aplikaciju da vidite šta možete naručiti u svom području
• Izaberite unapred definisanu kategoriju ili kliknite na opciju „bilo šta“
• Kada pošaljete svoju porudžbinu, možete da vidite u kojoj je fazi, a kada je kurir preuzme možete je pratiti u realnom vremenu dok ne stigne do vas
• Dobićete potvrdu porudžbine i druge informacije na email sa kojim ste kreirali nalog
• Tokom isporuke možete kontaktirati Glovo kurira za pitanja ili informacije
• Možete platiti karticom direktno u aplikaciji ili pouzećem
• Dajte ocenu pradavnici/restoranu iz koga ste poručili kao i kuriru
• Nakon završetka porudžbine, na mejlu ćete naći potvrdu i detalje isporuke

O Glovu
Glovo je pionir među aplikacijama za dostavu koja nudi više kategorija i koja povezuje kupce sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, apoteka i uličnih maloprodajnih radnji. Glovo vizija je da svima omogućimo lak pristup bilo čemu u svom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u svemu što žele, kada žele i gde god to požele. Osnovana 2015. godine u Barseloni, posluje na 25 tržišta Evrope, centralne Azije i Afrike.

Za više informacija o Glovu posetite: https://about.glovoapp.com/en

 

Comments are closed.