OSUMNJIČENI DA SU ORGANIZOVALI NELEGALNE IGRE NA SREĆU

Pripadnici kriminalističke policije u Smederevu, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su V. M. (40) iz Smedereva i V. G. (49) iz Kikinde, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću, saopšteno je iz PU Smederevo.

-V. M. i V. G. se sumnjiče da su u sedam objekata na teritoriji Smedereva organizovali nelegalne igre na sreću i klađenje bez odobrenja Ministarstva finansija, dok se trojica muškaraca sumnjiče da su ovo organizovali u tri objekta na području Velike Plane. Policija je iz ovih objekata oduzela 57 slot aparata, 33 televizora, 10 računara, 13 štampača, osam uplatnih mesta, jedan „grčki kino“ i dve tombole, čija se vrednost procenjuje na više od 3.000.000 dinara. Nađeno je i 129.905 dinara i 35 evra za koje se sumnja da potiču od klađenja i igranja na aparatima. V. M. i V. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu – navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da će policija Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani podneti krivične prijave protiv još tri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili isto krivično delo.

SDN

foto: SD novine

 

Comments are closed.