ВУЧЕВИЋ: СНС – ГАРАНТ ПОЛИТИЧКЕ СТАБИЛНОСТИ СРБИЈЕ

Српска напредна странка потпуно је променила ток вишестраначја у Србији и дала му нови карактер који гарантује политичку стабилност потребну за даљи развој Србије, рекао је потпредседник Главног одбора СНС-а Милош Вучевић, обраћајући се медијима поводом обележавања 12 година постојања ове политичке организације.
-СНС је потпуно променила ток и смисао вишестраначја у Србији, унела нови садржај и дала је нови карактер. Дуго година се чекала таква политичка организација која ће омогућити да грађани Србије имају поверења у једну политичку странку и да гарантује, пре свега, политичку стабилност која је наш први циљ – рекао је Вучевић.
Подсетио је и на остале циљеве о којима је говорио председник Александар Вучић, а који су утврђени на седници Председништва СНС и који ће бити агенда за Владу Србије која ће бити формирана.
-Мењали смо Србију на боље, тражили смо још боље резултате и увек подизали лествицу на још виши ниво – истакао је Вучевић.
СНС је свесна своје велике одговорности и зато је спремна да се мења како би одговорила на све изазове у будућности, а на добробит грађана Србије, навео је Вучевић.
Најавио је ће изборна скупштина СНС-а, уколико то дозволе епидемиолошки услови, бити одржана у децембру или јануару и истакао да већина чланова странке жели да на њеном челу остане председник Александар Вучић. Томе ће, навео је, претходити унутарстраначки избори, од месних одбора, општинских и градских, до скупштине странке која бира Главни одбор и Извршни одбор, али је уверен да Вучића сви подржавају.
Обележавању годишњице странке, поред осталих страначких функционера, присуствовали су и потпредседник Извршног одбора и координатор за Подунавски округ Бранко Маловић, као и његов брат Бранислав Маловић, координатор за Мачвански округ, који је успео да оствари победу СНС-а на локалним изборима одржаним у Шапцу. Част да присуствују централном обележавању дванаесте годишњице Српске напредне странке, добио је подмлађени састав страначких функционера од највишег поверења председника СНС Александра Вучића, који је грађанима и обећао нову енергију у страначкој инфраструктури.

Ј. Шешлак

Comments are closed.