Još jedna u nizu humanitarnih akcija kompanije Meridianbet – Stigla neophodna pomoć za kovid bolnicu u Požarevcu

Kompanija Meridianbet se od samog početka pandemije stavila na raspolaganje državi i zdravstvenom sektoru, kako bi maksimalno olakšala višemesečnu borbu medicinara za stavljanje pod kontrolu pandemije virusa korona. Do sada je renomirani priređivač igara na sreću izdvojio više od 30 miliona dinara, a u toku je još jedna velika kampanja podrške lekarima i kovid bolnicama.
U nastavku humanitarne akcije u kojoj će obići čitavu Srbiju, volonteri – zaposleni u kompaniji Meridian posetili su Opštu bolnicu Požarevac, takođe u kovid sistemu, u kojoj je zbrinuto više od 200 pacijenata zaraženih virusom korona.
Retki su trenuci u kojima ishod velike borbe zavisi od tako malog broja ljudi kao što je sada situacija sa virusom korona i lekarima, kako kod nas tako i u svetu. Na ime velike zahvalnosti za sve što već mesecima čine za zdravlje i miran san svih građana Srbije, Meridian je lekarima i medicinskim sestrama u Bolnici Požarevac uručio pakete sa medicinskim materijalom za nesmetani rad.
Hvala Meridianu na ovim paketima pomoći, a pre svega jer daje primer i drugim kompanijama da ne zaborave kolege lekare širom Srbije, sada kada je najteže. Pomoć je zaista više nego dobrodošla jer u poslednjih nekoliko nedelja imamo veliki priliv pacijenata. Apelovao bih još jednom na sve sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera, jer nam tako pružaju najveću moguću podršku da što pre pobedimo zajedno, izjavio je direktor Bolnice, dr Danko Nikolić.
Kompanija Meridian ušla je u peti mesec neprekidne kampanje za podršku nacionalnom zdravstvenom sistemu u borbi sa posledicama pandemije.

 

Comments are closed.