Meridian u humanoj misiji – uručena donacija Domu zdravlja u Mladenovcu

Nakon što je do sada na ime pomoći izdvojio više od 30 miliona dinara na ime podrške zdravstvenom sistemu zemlje u borbi sa opasnim virusom, Meridianbet, regionalni lider u proizvodnji i distribuciji tehnologije igara na sreću, ove sedmice započeo je novu veliku kampanju obilaska medicinara koji u kovid bolnicama širom Srbije vode bitku za zaustavljanje pandemije.
Zaposleni u ovoj kompaniji tako su juče obišli Dom zdravlja Mladenovac, koja je od početka juna deo kovid sistema i gde se lekari i medicinske sestre danonoćno staraju o skoro 100 pacijenata prebačenih sa Sajma i drugih regionalnih punktova za prihvat kovid pacijenata.
Na ime velike zahvalnosti za sve što su proteklih meseci činili i čine za naše zdravlje, zaposleni u Meridianu su osoblju u Mladenovcu uručili su pakete sa potrepštinama za nesmetani rad, medicinski materijal i zaštitne maske kako bi što efikasnije i brže odneli pobedu u borbi nad opasnim neprijateljem oko koga se još od proleća mobilisala čitava zemlja.
Puno hvala Meridianu na svim uručenim paketima i opremi, vi ste praktično prva firma koja nas se setila od početka ove krize. Ovakve donacije nam puno znače – prvo u smislu uštede vremena i resursa da se borimo protiv zaraze, a osim toga, onda znamo da mislite na nas i da nismo sami. Hvala svima vama koji danas došli u Mladenovac, i celoj kompaniji, rekla je direktorka Bolnice, dr Dušica Milovanović, specijalista opšte medicine Doma zdravlja Mladenovac.
Posle javnih kuhinja, paketa pomoći najugroženijim pojedincima i donacijama u vidu materijalnih sredstava i tehničke opreme, iz Meridiana poručuju da će i u novom ciklusu pomoći i donacija koji je upravo započeo, biti uručena sredstva u vrednosti od više desetina miliona dinara u vidu najneophodnije opreme. Od zaposlenih smo saznali i da Meridian sprema šire društveno odgovorne akcije i da je to najmanje što su mogli da učine za sve lekare i medicinsko osoblje koji od početka marta doslovno ne staju, boreći se za sve nas.

Comments are closed.