ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА СТРЕЉАЧКЕ ДРУЖИНЕ СМЕДЕРЕВО

У склопу годишњих активности Стрељачке дружине „Смедерево“, у понедељак 6. јула, од 18.00 до 20.00 часова, на ваздушном стрелишту у Спортској хали представићемо вам стрељачки спорт, школу стрељаштва и остале спортске активности, саопштавају из овог спортског клуба.
-Ако сте Ви или Ваше дете заинтересовани за стрељаштво и још увек нисте имали прилику да се упознате са овим спортом, сада имате шансу да сазнате све што Вас интересује.
Дан отворених врата намењен је свима, деци узраста од 10 година и одраслима свих узраста који су заинтересовани за рекреативно бављење стрељачким спортом. Овом приликом упознаћете се са сигурним руковањем ваздушним оружјем на месту пуцања, а имаћете прилику и да покушате да пуцате ваздушном пушком. У склопу Дана отворених врата биће могуће уписивање нових младих стрелаца за сезону стрељаштва 2020/2021 – наводе у Стрељачкој дружини Смедерево.

Напомињу да је, у складу са тренутном ситуацијом, у вези са заштитом од вируса COVID-19, препоручено ношење заштитних маски током боравка на стрелишту.

СДН

Comments are closed.