ФОНДАЦИЈА ПРИНЦЕЗЕ КАТАРИНЕ: ДОНАЦИЈА БОЛНИЦИ ВИША ОД 55.000 ЕВРА

Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине Карађорђевић донирала је смедеревској болници неопходну опрему чија вредност износи више од 56.500 евра.

Њ.К.В Принцеза Катарина донирала је преко потребне Стрикер електричне кревете, душеке, медицинску опрему и прибор за 17 болница широм Србије у вредности вишој од 500,000 евра. Општа болница „Свети Лука“ у Смедереву примила је 10 Стрикер електричних кревета за одељење интензивне неге, 2 стола за преглед деце, стерилизатор, 40 душека, 11 струјних трансформатора и 3 инфузиона сталка. Вредност донације износи више од 56,500 евра и омогућена је уз подршку Пројекта Ц.У.Р.Е. из Денвера, Колорадо, саопштено је из канцеларије за односе са јавношћу Краљевског двора.

-Мој супруг и ја смо веома захвални др Дагласу Џексону, директору Пројекта Ц.У.Р.Е, који већ неколико година подржава рад и помаже Фондацији Принцезе Катарине у Србији, а посебно у овом тренутку имајући у виду наше херојске лекаре, медицинске сестре и медицинско особље који ризикују своје животе у борби против корона вируса, како би помогли и спасили животе –  рекла је Њ.К.В. Принцеза Катарина.

Њ.К.В. Принцеза Катарина захваљује компанији Деламоде из Београда на пруженој значајној помоћи у складиштењу ове важне медицинске опреме, која је изузетно корисна за наше болнице, посебно сада.

СДН

Comments are closed.