ЕПС ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА САМИ ОЧИТАЈУ БРОЈИЛА

„Електропривреда Србије“ ће у току ванредног стања због епидемије корона вируса уложити максималне напоре да у оквиру редовних активности очита бројила свих купаца, поштујући све мере заштите, објављено је на сајту ЕПС-а.

Наведено је да, да би се смањила могућност контакта и додатно заштитило здравље грађана, „Електропривреда Србије“ моли све купце да закључно са 1. априлом очитају стање на свом мерном уређају и да истакну стање бројила и датум очитавања на видном месту на улазу у своје објекте.

Додаје се да поред тога, могу у наредним данима да јаве стање са бројила позивом на број телефона који је одштампан на рачуну, или путем маила слањем података (име и презиме, адреса, ЕД број и стање на бројилу, датум очитавања) на маил адресе према локацији бројила.

Адресе за дистрибутивна подручја су: подручје Београда је info.centar@epsdistribucija.rs, за подручје Војводине prijavastanja.ev@eps.rs,  за подручје Краљева prijavastanja.kv@eps.rs, за подручје Крагујевца prijava.stanja.kg@eps.rs и за подручје Ниша stanja.jugoistok@eps.rs,

ЕПС као друштвено одговорна компанија моли купце да искористе ову могућности и јаве очитано стање бројила чиме ће се додатно осигурати тачност и исправност рачуна.

Апелујемо на све грађане да буду одговорни и стриктно поштују мере државе донете зарад спречавања ширења корона вируса. Све активности „Електропривреде Србије“ усмерене су тако да су и у овим ванредним околностима обезбеђени стабилна производња и несметано снабдевање електричном енергијом за привреду и грађане Србије – наведено је на сајту ЕПС-а.

СДН