ОДЛАЖУ СЕ ПРОГРАМИ У БИБЛИОТЕЦИ И ЦЕНТРУ ЗА КУЛТУРУ, ЦРВЕНИ КРСТ ОБУСТАВЉА ПРИЈЕМ ПОЛОВНЕ ГАРДЕРОБЕ

Због актуелних мера здравствене заштите и препорука Владе Србије и надлежних институција, све активности које су биле заказане у Центру за културу и Народној библиотеци се одлажу.

-Овом приликом Вас обавештавамо да се због актуелних мера здравствене заштите одлажу биоскопске пројекције, концерти, позоришне представе, трибине и предавања у оквиру мартовског програма. Купљене улазнице могу се вратити, а новац преузети на билетарници Центра за културу. Благовремено ћемо објавити нове информације о програмима – наведено је у обавештењу Центра за културу.

Из Народне библиотеке, такође су обавестили јавност, да се из истог разлога сва окупљања и књижевне промоције у овој установи одложена до даљњег, али и навели да ће библиотека бити отворена за све кориснике у уобичајеном радном времену.

Упутством Црвеног крста Србије за смањење ризика од зараза вирусом Ковид-19 и у овој хуманитарној организацији обустављају се неке активности.

-Прецизирано је да се обустави пријем, складиштење и дистрибуција половне гардеробе у објектима организације Црвеног крста у градовима и општинама. Црвени крст моли све да не доносе половну гардеробу у просторије ове хуманитарне организације. Заинтересовани ће бити благовремено обавештени када могу да наставе да доносе половну гардеробу – наведено је у обавештењу прослеђеном нашој редакцији.

Ј.В.
фото: НБС

 

Comments are closed.