JEDNOGLASNO: JASNA AVRAMOVIĆ KANDIDAT ZA NARODNOG POSLANIKA

Gradski odbor Srpske napredne stranke, i pored različitih pogleda na stvari, danas je konsenzusom doneo odluku da kandidat za narodnog poslanika smederevskih naprednjaka bude dosadašnja gradonačelnica Jasna Avramović, saznaju “Smederevske novine”.
Kako tvrdi naš sagovornik, blizak gradskom odboru Srpske napredne stranke, i pored drugačijih mišljenja, u cilju jedinstva SNS-a, ipak je dogovoreno da Jasna Avramović bude na listi koju će SNS na predstojećim izborima kandidovati za Narodnu Skupštinu Republike Srbije.
-Ovakav dogovor pokazuje da smo kao gradski odbor sazreli u političkom smislu, a odluku smo doneli u cilju ostvarenja naših ciljeva, a to je stvaranje što boljih uslova za viši stanrad i kvalitetniji život građana, a to je moguće realizovati jedino pobedom Srpske napredne stranke na ovim izborima, koja, sledeći, možda, najveće društvene reforme u novijoj istoriji Srbije i politiku predsednika Aleksandra Vučića, želi da našu zemlju uvede u red modernih evropskih zemalja – objašnjava naš sagovornik i dodaje:
-Ako imamo u vidu da će Srpska napredna stranka kampanju voditi pod sloganom “Za našu decu”, onda ćemo mi kao članovi stranke podržati sve što je potrebno da omogućimo da tu politiku i realizujemo – zaključuje naš sagovornik.
Podsećamo, prema ranijim najavama, izbori će, najverovatnije biti održani 26. aprila, tako da se u narednom periodu očekuje da budu poznata i imena kandidata za odbornike Srpske napredne stranke za lokalnu skupštinu.

J. Šešlak

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *