ЈЕДНОГЛАСНО: ЈАСНА АВРАМОВИЋ КАНДИДАТ ЗА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА

Градски одбор Српске напредне странке, и поред различитих погледа на ствари, данас је консензусом донео одлуку да кандидат за народног посланика смедеревских напредњака буде досадашња градоначелница Јасна Аврамовић, сазнају “Смедеревске новине”.
Како тврди наш саговорник, близак градском одбору Српске напредне странке, и поред другачијих мишљења, у циљу јединства СНС-а, ипак је договорено да Јасна Аврамовић буде на листи коју ће СНС на предстојећим изборима кандидовати за Народну Скупштину Републике Србије.
-Овакав договор показује да смо као градски одбор сазрели у политичком смислу, а одлуку смо донели у циљу остварења наших циљева, а то је стварање што бољих услова за виши станрад и квалитетнији живот грађана, а то је могуће реализовати једино победом Српске напредне странке на овим изборима, која, следећи, можда, највеће друштвене реформе у новијој историји Србије и политику председника Александра Вучића, жели да нашу земљу уведе у ред модерних европских земаља – објашњава наш саговорник и додаје:
-Ако имамо у виду да ће Српска напредна странка кампању водити под слоганом “За нашу децу”, онда ћемо ми као чланови странке подржати све што је потребно да омогућимо да ту политику и реализујемо – закључује наш саговорник.
Подсећамо, према ранијим најавама, избори ће, највероватније бити одржани 26. априла, тако да се у наредном периоду очекује да буду позната и имена кандидата за одборнике Српске напредне странке за локалну скупштину.

Ј. Шешлак

 

 

5 thoughts on “ЈЕДНОГЛАСНО: ЈАСНА АВРАМОВИЋ КАНДИДАТ ЗА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА

 • 11. marta 2020. at 08:23
  Permalink

  Ne kapiram. Prvo pljuvacina a sada prva na listi sa njima

  Reply
 • 3. marta 2020. at 08:00
  Permalink

  Gde ste sada misevi?! : )))))

  Reply
 • 2. marta 2020. at 22:36
  Permalink

  Gde ste da pisete sada nesto kada ste pukl ,sta je nema te sta da kazete idite sada cuvajte ovce pozdrav pobedio je razum i hvala Aleksandru Vucicu sto je podzrao nasu jedinu pravu i najbolju gradonacelnicu za gradonacelnika na sledecim izborima .hvala mu ,ziveo Vucic zivela Jasna Avramovic

  Reply
 • 19. februara 2020. at 18:21
  Permalink

  Pravi kandidat za izborni slogan, osoba koja se nije udavala i nema decu…

  Reply
 • 19. februara 2020. at 08:21
  Permalink

  Bac smo se usrecili mi smederevci ko ce nas predstavljati u Skupstini Srbije…Jasna nezasluzuje takvu cast…ona je ovaj grad unistila za vreme svog vladanj. Ovo na ide na cast GO SNSa a posebno na na dobrobit gradjana.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *