НОСИЛАЦ ЛИСТЕ ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА СНС У СМЕДЕРЕВУ

Предстојећи редовни парламентарни и локални избори биће одржани 26. априла, а, како преносе престонички медији, требало би да буду расписани 6 марта. Очекује се да ће тада и званично почети изборна кампања, али су унутарстраначке активности свих који намеравају да учествују у изборној трци већ почеле. Живо је, сазнајемо, и у локалном одбору напредњака, где се припрема листа кандидата који ће СНС представљати у Скупштини града.

Како незванично сазнајемо у Српској напредној страниц у Смедереву, листу ће сачинити градски одбор, уз сагласност координатора и Извршног одбора. Носилац листе, и кандидат за градоначелника, биће, како нам је потврђено, ново лице. Како ексклузивно сазнају „Смедеревске новине“, реч је о члану који је један од оснивача СНС у нашем граду.
У локалном одбору наводе да ће се, у састављању листе искључиво руководити, пре свега, смерницама председника Александра Вучића, који је у претходном периоду најавио да ће на листама за Народну и локалне скупштине, бити и до 60 одсто нових људи, јер нови, млади и стручни кадрови треба да буду носиоци нове енергије, реформи и друштвених промена које треба да унапреде квалитет живота свих грађана Србије.

Ј. Шешлак

2 thoughts on “НОСИЛАЦ ЛИСТЕ ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА СНС У СМЕДЕРЕВУ

 • 6. februara 2020. at 00:02
  Permalink

  Stosic ili Bec? Jedan od njih je odavno zaboravljen…

  Reply
 • 5. februara 2020. at 22:43
  Permalink

  Bec za nosioca liste… Jedini koji je svim srcem uz Stranku. Ostali isfolirani

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *