NOSILAC LISTE JEDAN OD OSNIVAČA SNS U SMEDEREVU

Predstojeći redovni parlamentarni i lokalni izbori biće održani 26. aprila, a, kako prenose prestonički mediji, trebalo bi da budu raspisani 6 marta. Očekuje se da će tada i zvanično početi izborna kampanja, ali su unutarstranačke aktivnosti svih koji nameravaju da učestvuju u izbornoj trci već počele. Živo je, saznajemo, i u lokalnom odboru naprednjaka, gde se priprema lista kandidata koji će SNS predstavljati u Skupštini grada.

Kako nezvanično saznajemo u Srpskoj naprednoj stranic u Smederevu, listu će sačiniti gradski odbor, uz saglasnost koordinatora i Izvršnog odbora. Nosilac liste, i kandidat za gradonačelnika, biće, kako nam je potvrđeno, novo lice. Kako ekskluzivno saznaju „Smederevske novine“, reč je o članu koji je jedan od osnivača SNS u našem gradu.
U lokalnom odboru navode da će se, u sastavljanju liste isključivo rukovoditi, pre svega, smernicama predsednika Aleksandra Vučića, koji je u prethodnom periodu najavio da će na listama za Narodnu i lokalne skupštine, biti i do 60 odsto novih ljudi, jer novi, mladi i stručni kadrovi treba da budu nosioci nove energije, reformi i društvenih promena koje treba da unaprede kvalitet života svih građana Srbije.

J. Šešlak

2 thoughts on “NOSILAC LISTE JEDAN OD OSNIVAČA SNS U SMEDEREVU

 • 6. februara 2020. at 00:02
  Permalink

  Stosic ili Bec? Jedan od njih je odavno zaboravljen…

  Reply
 • 5. februara 2020. at 22:43
  Permalink

  Bec za nosioca liste… Jedini koji je svim srcem uz Stranku. Ostali isfolirani

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *