STAMBENA ZAJEDNICA OBRADOVALA SVOJE MALIŠANE

Vreme novogodišnjih praznika period je darivanja i radosti, a predsednik stambene zajednice u Karađorđevoj ulici br. 9, Steva Vojnić, upravo je tim povodom, u dogovoru sa svojim sustanarima, odlučio da obraduje najmlađe žitenje svog ulaza. Tako je u hodniku organizovana „mini proslava“, a uz dečije pesme i neizbežnog Deda Mraza – komšiju, mališanima su podeljeni novogodišnji paketići.

-Ukupno je podeljeno 24 paketića, a obezbedili smo jedan paketić za malo starijeg člana naše stambene zajednice, iz humaog razloga, pošto je reč o osobi sa invaliditetom, smatrajući da i njega treba da obradujemo. Odlučio sam, kao upravnik zgrade, jer, mi smo završili glavne poslove kada je reč o održavanju naše zgrade, mi ćemo još da je uređujemo, ali najviše volim decu od svega, i zato sam i predložio ovo Savetu stanar, oni su prihvatili jednoglasno. Nije sve u olucima, u farbama, i u zidovima, naša budućnost je u ovoj deci. Oni će svi ove stanove da naslede – kaže Vojnić za našportal

Vrednost pojedinačnog paketića teškog 1,5 kilogram je oko 700 dinara. Osim paketića, za „mini proslavu“ obezbeđeno je dodatno posluženje.  Ovo je, smatraju Vojnić i njegovi sustanari, praksa koja bi mogla da zaživi i u drugim stamebnim zajednicama u našem gradu.

J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *