APSOLUTNE LAŽI O ANDREJU, PRLJAVA KAMPANJA PROTIV PREDSEDNIKA VUČIĆA

U nemoći da na izborima ostvare pobedu, opozicione stranke (a ja bih rekao, agencije) pokrenule su akciju otvaranja afera, računajući da će na takav način uzdrmati Aleksandra Vučića, koji je na poslednjim izborima dobio nadpolovičnu većinu. Poslednji primer je napad na Vučićevog brata Andreja, jer su prethodne, spolja, dobro dirigovane akcije za rezultat imale neuspeh. Na pitanje novinara da li Andrej Vučić ima bilo kakve veze sa poljoprivrednim dobrom „Jovanjica“ na kojem je pre nekoliko dana izvršena zaplena više stotina kilograma narkotika, prilikom posete Smederevu ministar unutrašnjih poslova odgovorio je vrlo precizno: „Apsolutna, bolesna izmišljotina“.
Navode o umešanosti Andreja Vučića u slučaj „Jovanjica“ izneo je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, do sada ni po čemu poznat javnosti, izjavivši da je uhapšeni vlasnik ovog poljoprivrednog dobra Predrag Koluvija po hapšenju telefonom pozvao brata predsednika Srbije. Kaže dobio informaciju od policije!? Sad, ima tu nešto nelogično. Ako su ti navodi tačni, zašto tako važnu informaciju nisu izneli ovi likovi koji sebe predstavljaju kao lidere opozicije? Da li je ovaj anonimus poslanik izneo optužbe na račun Andreja Vučića zato što ima poslanički imunitet?
I premijerka Ana Brnabić pozvala je tužilaštvo da se oglasi o ovim navodima, i u Skupštini Srbije, odgovarajući na pitanja poslanika, apelovala da, ukoliko se utvrdi da su navodi neistiniti, Aleksić bude „optužen za laži koje iznosi“.
Mediji prenose da će brat predsednika Srbije Andrej Vučić podneti krivične prijave protiv Dragana Đilasa, Miroslava Aleksića i svih ostalih, zbog lažnih tvrdnji da ga je vlasnik organske farme „Jovanjica“ Predrag Koluvija zvao prilikom hapšenja zbog proizvodnje marihuane. On će, navode, zatražiti od policije da sa operaterom mobilne telefonije, na osnovu listinga dolaznih i odlaznih poziva sa njegovog telefona na dan hapšenja Koluvije, ali i u prethodnom periodu, utvrdi da se nikada nije čuo sa vlasnikom „Jovanjice“, odnosno da je reč o još jednoj bolesnoj laži koju u okviru prljave kampanje protiv predsednika Vučića iznose najbliži saradnici Dragana Đilasa.

J. Šešlak

foto: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *