ZLATNI ODBOJKAŠ NIKOLA PEKOVIĆ U SMEDEREVU

U Gradskoj upravi u utorak je priređen prijem Nikoli Pekoviću, reprezentativcu Srbije u odbojci i osvajaču zlatne medalje na nedavno završenom prvenstvu Evrope u Parizu, kome su prisustvovali članovi Gradskog veća, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Nakon toga, pehar šampiona Evrope, koji je osvojila muška odbojkaška reprezentacija Srbije, mogli su da vide učenici Tehničke škole. Kao i prilikom boravka u OŠ „Dr Jovan Cvijić”, i ovog puta prisutni učenici na tribinama prisustvovali su pokaznom treningu odbojke koji su odradili odbojkaši i odbojkašice Smedereva, Smederevo Carine i Tehničara. Libero Odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Peković zahvalio se na prijemu i naglasio da se seća dana kada je sala Tehničke škole bila jedino mesto gde se igrala odlična odbojka.
Osim direktora škole Sime Đorđioskog, u sali Tehničke škole bili su i članovi Gradskog veća,Saša Branežac i Marina Tirnanić. Već u sredu pehar će biti u sali OŠ “Dimitrije Davidović”, a nakon toga i u OŠ “Branko Radićević” i na kraju u OŠ “Dositej Obradović”.

 

SDN

foto: lokalna samouprava (Nenad Živanović)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *