ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО И ГРОБЉА“: АПЕЛ СУГРАЂАНИМА ДА ЧУВАЈУ ЈАВНE ПОВРШИНE

Поводом штете причињене протеклог викенда на једном спортском терену у нашем граду, саопштењем за јавност огласило се ЈКП „Зеленило и гробља“, које преносимо у целости:

Протеклог викенда, у ноћи између суботе и недеље, непознати починиоци оштетили су клупе на спортском терену Пољанче на почетку Расадничке улице. Екипе ЈКП “Зеленило и гробља” су након сазнања да је причињена штета на јавној површини, јутрос изашле на терен. Утврђено је да су клупе прво посечене тестером, а потом додатно поломљене.

ЈКП “Зеленило и гробља” овај случај пријавило је надлежним органима, а у наредном периоду насталу штету ћемо санирати.

Подсећамо да је наше предузеће летос радило на уређењу овог простора, а само неколико месеци касније, због неодговорних појединаца, потребно је издвојити додатна средства за санацију већ урађеног, уместо да их искористимо за уређење јавних површина на неким другим локацијама.

Овом приликом још једном апелујемо на све суграђане да се савесно понашају и чувају јавну имовину, јер она припада свим нама. Јавне површине уређујемо и због наше деце и старијих суграђана, и зато још једном позивамо грађане да својим понашањем допринесу комуналном реду, да чувају јавне површине и све оно што се налази на њима, јер је то јавно добро које користе сви – наведено је у саопштењу ЈКП „Зеленило и гробља“.

СДН

фото: Фејсбук