PU SMEDEREVO: UPOZORENJE NAVIJAČIMA

Povodom prvenstvenog fudbalskog meča koji će na smederevskom stadionu biti odigran u ponedeljak, 18. novembra, Policijska uprava Smederevo uputila je obaveštenje građanima, koje prenosimo u celosti:

Poštovani sugrađani,

u ponedeljak, 18. novembra, sa početkom u 13,00 sati, u Smederevu, na stadionu FK „Smederevo 1924” u Goranskoj ulici, odigraće se prvenstvena fudbalska utakmica 20. kola Prve lige Srbije između ekipa FK „Smederevo 1924“ i FK „Radnički 1923“ iz Kragujevca.

Apelujemo na primereno ponašanje svih građana na tribinama stadiona, ali isto tako i na drugim lokacijama u gradu, kako bi dali svoj doprinos i ujedno pomogli pripadnicima policije, koji će, u okviru zakonskih ovlašćenja, preduzimati mere i radnje u cilju obezbeđenja ove fudbalske utakmice.

Takođe, apelujemo na sugrađane da na stadion ne dolaze automobilima, a da za kretanje prema stadionu, prevenstveno radi svoje bezbednosti, koriste pešačku stazu.

U skladu sa članom 69. stav. 3. Zakona o policiji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova vršiće snimanje video kamerama pre, tokom i nakon ovog događaja, zbog potencijalne opasnosti da prilikom održavanja javnih skupova može doći do ugrožavanja života i zdravlja ljudi ili uništavanja imovine – navedeno je u obaveštenju koje je stiglo na adresu naše redakcije.

SDN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *