JKP VODOVOD: OBAVEŠTENJE O NOVOJ MOGUĆNOSTI IZMIRENJA DUGA

Povodom nove mogućnosti izmirenja dugovanja za usluge JKP Vodovod Smederevo, iz ovog preduzeća upućeno je obaveštenje sugrađanima, koje prenosimo u celosti:

Poštovani korisnici,

JKP Vodovod Smederevo vas obaveštava da od 15-og novembra 2019. godine možete sklopiti Sporazum za otplatu dugovanja na rate bez učešća, umesto dosadašnjeg obaveznog učešća od 20 %. Takođe smo omogućili da sporazum možete sklopiti bez obzira na visinu dugovanja, što do sada nije bilo moguće i važi za sve kategorije potrošača. Ovo je još jedna u nizu planiranih mera, sa ciljem da po povoljnijim uslovima izmirite dugovanja za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda. Naglašavamo da je kvalitetna usluga i zadovoljan korisnik, uvek, naš primarni cilj.

Takođe napominjemo, da redovno izmirivanje vaših obaveza, dovodi do razvoja i unapređenja vodovodne i kanalizacione mreže i usluge koje vam pruža javno komunalno preduzeće. Pozivamo vas da nam se za sva dodatna pitanja obratite na adresi 17. Oktobra 3, kancelarija br. 3 u prizemlju ili nas kontaktirate na broj telefona 026/672-960 lokal 113 – navedeno je u obaveštenju JKP Vodovod.

SDN

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *