OTVORENA POSLOVNICA „SUPERNOVE“ U SMEDEREVU

U Smederevu je otvorena „Supernova“ poslovnica na novoj lokaciji u ulici Jovana Cvijića 2, a tim povodom u saopštenju prosleđenom medijima navodi se sledeće:

Svi stanovnici Smedereva i okoline sada imaju idealan kutak da naprave super izbor paketa usluga i nakon toga uživaju u preko 200 TV kanala, brzom internetu i telefoniranju. Udoban enterijer poziva na neposrednu komunikaciju sa ljubaznim prodavcima koji će postojećim i novim korisnicima pomoći u odabiru paketa u skladu sa njihovim potrebama i životnim stilom. A dodatna super vest je i to da su Super sve paketi i dalje na fantastičnoj promociji „6 meseci za 1 dinar“ za sve nove korisnike.

Povodom otvaranja, danas kao i u naredna tri dana, sve korisnike očekuju specijalne pogodnosti kao i pokloni iznenađenja.
Radno vreme Supernova poslovnice je od ponedeljka do petka od 08:00 do 20:00, kao i subotom od 08:00 do 13:00.
Super je kad je blizu, super je kad je Supernova na korak od vas.

One thought on “OTVORENA POSLOVNICA „SUPERNOVE“ U SMEDEREVU

  • 4. decembra 2019. at 13:46
    Permalink

    Poštovani, htela bi da uvedem kablovsku na adresi Tanaska Rajića 5, Smederevo. Zanima me da li je to izvodljivo, da li pokrivate celo područje Smedereva i koji su uslovi. Konkretno imam 4 tv-a da li postoji mogućnost za sva 4 uređaja ili ne, i ako da koja je cena a ako ne opet koliko najviše tv-a može i po kojoj ceni mesečno mogu dobiti svih 6 Sport kluba kao i svih 5 arena. Zanima me taj paket

    Hvala

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *