ОТВОРЕНА ПОСЛОВНИЦА „СУПЕРНОВЕ“ У СМЕДЕРЕВУ

У Смедереву је отворена „Супернова“ пословница на новој локацији у улици Јована Цвијића 2, а тим поводом у саопштењу прослеђеном медијима наводи се следеће:

Сви становници Смедерева и околине сада имају идеалан кутак да направе супер избор пакета услуга и након тога уживају у преко 200 ТВ канала, брзом интернету и телефонирању. Удобан ентеријер позива на непосредну комуникацију са љубазним продавцима који ће постојећим и новим корисницима помоћи у одабиру пакета у складу са њиховим потребама и животним стилом. А додатна супер вест је и то да су Супер све пакети и даље на фантастичној промоцији „6 месеци за 1 динар“ за све нове кориснике.

Поводом отварања, данас као и у наредна три дана, све кориснике очекују специјалне погодности као и поклони изненађења.
Радно време Супернова пословнице је од понедељка до петка од 08:00 до 20:00, као и суботом од 08:00 до 13:00.
Супер је кад је близу, супер је кад је Супернова на корак од вас.

One thought on “ОТВОРЕНА ПОСЛОВНИЦА „СУПЕРНОВЕ“ У СМЕДЕРЕВУ

  • 4. decembra 2019. at 13:46
    Permalink

    Poštovani, htela bi da uvedem kablovsku na adresi Tanaska Rajića 5, Smederevo. Zanima me da li je to izvodljivo, da li pokrivate celo područje Smedereva i koji su uslovi. Konkretno imam 4 tv-a da li postoji mogućnost za sva 4 uređaja ili ne, i ako da koja je cena a ako ne opet koliko najviše tv-a može i po kojoj ceni mesečno mogu dobiti svih 6 Sport kluba kao i svih 5 arena. Zanima me taj paket

    Hvala

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *