ЈАСНА “ТРГУЈЕ” ЗА МЕСТО ПОСЛАНИКА!

Пошто је, изгледа, схватила, да због промена које се дешавају у Српској напредној странци, а које је у више наврата најавио и сам председник Александар Вучић, неће бити на листи за локалне изборе који су најављени за пролеће наредне године, градоначелница Јасна Аврамовић свим силама покушава да се “убаци” на посланичку листу напредњака, сазнају “Смедеревске новине” од извора блиског локалном одбору СНС-а у Смедереву.
-На претходном Главном одбору СНС-а председник Вучић рекао је да сви локални одбори треба да до половине октобра пошаљу своје планове рада за наредни период и имена која би требало да се нађу на листама, за која се очекује да ће у наредном периоду представљати нашу странку на локалу. Аврамовићева спада у ред оних којима би странка да се захвали за минули рад, пошто је ред дошао на млађе снаге и нове људе, с обзиром на то да је она у власти још од коалиције њеног Покрета са демократама, значи више од 10 година. Како је то сазнала, главна преокупација су сада покушаји да “искамчи” своје место на листи за посланике у Народној скупштини, а преговорима покушава да за себе “обезбеди” што вишу позицију, како би била сигурна да ће седети у посланичкој клупи – објашњава наш извор.
Како сазнајемо, већ је покушала да у вези са својим новим наумом води одређене преговоре, али за сада нема повратних информација како ће се та ствар окончати.
Ово је још један у низу поступака који доказују да Јасна Аврамовић води рачуна само о себи и једино се у увек руководи јасном намером, а то је да за себе лично обезбеди што бољу позицију, не марећи много ни за своје сараднике, а још мање за суграђане или општи интерес. Подсећамо, пре две године, када јој се !љуљала” позиција повереника Градског одбора, покушала је да се осигура местом директорке опште болнице “Свети Лука”.

Ј. Шешлак

12 thoughts on “ЈАСНА “ТРГУЈЕ” ЗА МЕСТО ПОСЛАНИКА!

 • 14. oktobra 2019. at 13:47
  Permalink

  „Mlađe snage i novi ljudi…“
  Ja vidim najviše starih i bivših udarnih pesnica iz DS-a, DSS-a, itd… Novih i mlađih ni od korova. Uglavnom otišli preko…

  Reply
 • 30. septembra 2019. at 21:41
  Permalink

  Kada čovek pogleda unazad šta se sve izdešavalo u ovom gradu od kako je Jasna na čelu svih institucija u Smederevu , samo jedna reč je dovoljna „kataklizma“ savremene demokratije.

  Reply
 • 30. septembra 2019. at 07:43
  Permalink

  Gospodja-ca gradovoditeljka,nazalost,naravno da razmislja samo o JA pa JA,sigurno ne bi mogla dacepa karte uCZKu jer i taj ulaz treba ulepsati a na jos vise nakaraditi.

  Reply
 • 28. septembra 2019. at 01:48
  Permalink

  Opet Seslak potrefi da je slika kad je najlepsa hihi ona poslanik sacuvaj boze

  Reply
 • 28. septembra 2019. at 01:45
  Permalink

  Malo se nafatirala e sad joj jos treba jadnica jadna

  Reply
 • 28. septembra 2019. at 01:41
  Permalink

  Ja bi je stavila da cepa karte u domu kulture

  Reply
  • 28. septembra 2019. at 01:49
   Permalink

   Posle Raje Jasna kuku lele.Sve gore od goreg.Figura na figuru

   Reply
 • 28. septembra 2019. at 01:40
  Permalink

  Zena neuracunljiva odavno.Kakav poslanik koga ona da predstavlja nenormalna zena

  Reply
 • 27. septembra 2019. at 22:35
  Permalink

  Dal ima nesto sto ona nece?Sram je bilo.

  Reply
 • 27. septembra 2019. at 21:16
  Permalink

  I ko će iz Smedereva da glasa za listu na kojoj je Jasna Avramović?!

  Reply
  • 14. oktobra 2019. at 13:50
   Permalink

   Isti oni koji glasaju za listu na kojoj je Šole.

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *