JASNA “TRGUJE” ZA MESTO POSLANIKA!

Pošto je, izgleda, shvatila, da zbog promena koje se dešavaju u Srpskoj naprednoj stranci, a koje je u više navrata najavio i sam predsednik Aleksandar Vučić, neće biti na listi za lokalne izbore koji su najavljeni za proleće naredne godine, gradonačelnica Jasna Avramović svim silama pokušava da se “ubaci” na poslaničku listu naprednjaka, saznaju “Smederevske novine” od izvora bliskog lokalnom odboru SNS-a u Smederevu.
-Na prethodnom Glavnom odboru SNS-a predsednik Vučić rekao je da svi lokalni odbori treba da do polovine oktobra pošalju svoje planove rada za naredni period i imena koja bi trebalo da se nađu na listama, za koja se očekuje da će u narednom periodu predstavljati našu stranku na lokalu. Avramovićeva spada u red onih kojima bi stranka da se zahvali za minuli rad, pošto je red došao na mlađe snage i nove ljude, s obzirom na to da je ona u vlasti još od koalicije njenog Pokreta sa demokratama, znači više od 10 godina. Kako je to saznala, glavna preokupacija su sada pokušaji da “iskamči” svoje mesto na listi za poslanike u Narodnoj skupštini, a pregovorima pokušava da za sebe “obezbedi” što višu poziciju, kako bi bila sigurna da će sedeti u poslaničkoj klupi – objašnjava naš izvor.
Kako saznajemo, već je pokušala da u vezi sa svojim novim naumom vodi određene pregovore, ali za sada nema povratnih informacija kako će se ta stvar okončati.
Ovo je još jedan u nizu postupaka koji dokazuju da Jasna Avramović vodi računa samo o sebi i jedino se u uvek rukovodi jasnom namerom, a to je da za sebe lično obezbedi što bolju poziciju, ne mareći mnogo ni za svoje saradnike, a još manje za sugrađane ili opšti interes. Podsećamo, pre dve godine, kada joj se !ljuljala” pozicija poverenika Gradskog odbora, pokušala je da se osigura mestom direktorke opšte bolnice “Sveti Luka”.

J. Šešlak

12 thoughts on “JASNA “TRGUJE” ZA MESTO POSLANIKA!

 • 14. oktobra 2019. at 13:47
  Permalink

  „Mlađe snage i novi ljudi…“
  Ja vidim najviše starih i bivših udarnih pesnica iz DS-a, DSS-a, itd… Novih i mlađih ni od korova. Uglavnom otišli preko…

  Reply
 • 30. septembra 2019. at 21:41
  Permalink

  Kada čovek pogleda unazad šta se sve izdešavalo u ovom gradu od kako je Jasna na čelu svih institucija u Smederevu , samo jedna reč je dovoljna „kataklizma“ savremene demokratije.

  Reply
 • 30. septembra 2019. at 07:43
  Permalink

  Gospodja-ca gradovoditeljka,nazalost,naravno da razmislja samo o JA pa JA,sigurno ne bi mogla dacepa karte uCZKu jer i taj ulaz treba ulepsati a na jos vise nakaraditi.

  Reply
 • 28. septembra 2019. at 01:48
  Permalink

  Opet Seslak potrefi da je slika kad je najlepsa hihi ona poslanik sacuvaj boze

  Reply
 • 28. septembra 2019. at 01:45
  Permalink

  Malo se nafatirala e sad joj jos treba jadnica jadna

  Reply
 • 28. septembra 2019. at 01:41
  Permalink

  Ja bi je stavila da cepa karte u domu kulture

  Reply
  • 28. septembra 2019. at 01:49
   Permalink

   Posle Raje Jasna kuku lele.Sve gore od goreg.Figura na figuru

   Reply
 • 28. septembra 2019. at 01:40
  Permalink

  Zena neuracunljiva odavno.Kakav poslanik koga ona da predstavlja nenormalna zena

  Reply
 • 27. septembra 2019. at 22:35
  Permalink

  Dal ima nesto sto ona nece?Sram je bilo.

  Reply
 • 27. septembra 2019. at 21:16
  Permalink

  I ko će iz Smedereva da glasa za listu na kojoj je Jasna Avramović?!

  Reply
  • 14. oktobra 2019. at 13:50
   Permalink

   Isti oni koji glasaju za listu na kojoj je Šole.

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *