СНС СМЕДЕРЕВО: ЧУВАМО ТРАДИЦИЈУ НАШЕГ ГРАДА

„Смедеревска јесен“ је једна од најпосећенијих манифестација у нашој земљи, а према статистичким подацима, са пола милиона посетилаца прошле године, налази се на четвртом месту, иза Егзита, Гуче и Бир феста, рекао је обраћајући се медијима у седишту Српске напредне странке Горан Јовшић, директор ЈП „Тврђава“.
Истакао је да ће и ове године током трајања манифестације свим гостима бити омогућено да се упознају са културно-историјским наслеђем нашег града.
-Наши водичи ће дочекивати госте свим могућим превозним средствима и показати Смедерево са свих страна. Имамо отворени аутобус, који је већ пар година уназад традиција, и он ће у данима манифестације полазити на сваки пун сат испред дечијег вртића, код пристаништа, код кеја. Брод ће сваког дана манифестација полазити са новопостављеног пристаништа, тако да ће и са реке да се виде наша Тврђава и Вила Обреновића. И она може да се посети, током манифестације ће посете бити организоване сваког дана, а поласци су на сат и по, али је потребно да се заинтересовани претходно најаве Туристичко-информативном центру – рекао је Јовшић.
Марина Тирнанић, чланица Градског већа, још једном је позвала све грађане да посете све садржаје који су припремљени за 132. „Смедеревску јесен“, од концерата на главном градском тргу и у Малом граду, преко привредне и пољопривредне изложбе, до програма које припремају Народна библиотека и Музеј у Смедереву.
-Захваљујући одговорној политици коју води Српска напредна странка на челу са председником Александром Вучићем, град Смедерево и ове године организује једну од најстаријих манифестација ове врсте у Србији и на тај начин чува традицију, културу и народне обичаје наше земље – рекла је чланица Градског већа.

Ј.В.

2 thoughts on “СНС СМЕДЕРЕВО: ЧУВАМО ТРАДИЦИЈУ НАШЕГ ГРАДА

 • 3. septembra 2019. at 20:03
  Permalink

  …dakle nista novo ili losa kopija vec vidjenog, nedostatak koncepcije i bezanja od osobenosti koji je nosila ova smederevska manifestacija, svakako da to nema veze sa politizovanjem od strane nespretnih lokalnih trenutno politicara…ovu manifestaciju vadi samo kvalitet lokalne osobenosti u kontekstu tradicije…clanovi organizacionog odbora nisu na visini postavljenog zadatka…samo da izbegnemo brukanje i kod naduvavanja broja posetilaca,sto je bila karakteristika prethodnih godina?!

  Reply
 • 1. septembra 2019. at 16:56
  Permalink

  Je l’ ovo znači da je Joka član SNS-a? 😀 Majko mila…

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *