НАБАВЉЕНА ТРИ ВОЗИЛА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ СЛУЖБЕ

Локална самоуправа набавила је три “Шкоде фабије” које ће у свом раду користити инспекцијске службе Градске управе, саопштено је медијима. Вредност набавке је 1,7 милиона динара, а купљена су три половна возила, чије стање и карактеристике одговарају потребама функционисања на терену.

Аутомобиле је овим службама на коришћење предао заменик градоначелника Дејан Стошић.
-Ово је прва набавка возила за инспекцијске службе још од 2008. године, када су купљене “Заставе”. Возни парк је у изузетно лошем стању и због тога је било неопходна његова обнова. У претходном, већ дужем временском периоду, инспекције Градске управе, због недостатка исправних и безбедних возила, биле су готово онемогућене да обављају свој посао на терену. Од сада ће им у том делу бити знатно лакше, јер су набављени аутомобили који су у врло добром стању, могу да користе гас и бензин, што ће допринети и извесним уштедама – рекао је заменик градоначелника Дејан Стошић, наведено је у саопштењу.
Додаје се да ће возила користити комунална полиција, комунална инспекција и грађевинска инспекција.

 

Ј.В.

One thought on “НАБАВЉЕНА ТРИ ВОЗИЛА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ СЛУЖБЕ

  • 29. avgusta 2019. at 23:15
    Permalink

    sto niste nabavili Fiat 500 L super auto a i podstace se domaca proizvodnja ili je ovaj ceski auto bolji??? isto pitanje i za policiju koja nabavi milion skoda umesto da kupi Fiat pa neka je i gori al je nas a u nemackoj jel videste negde da nemac kupuje toyotu ili forda???

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *