NABAVLJENA TRI VOZILA ZA INSPEKCIJSKE SLUŽBE

Lokalna samouprava nabavila je tri “Škode fabije” koje će u svom radu koristiti inspekcijske službe Gradske uprave, saopšteno je medijima. Vrednost nabavke je 1,7 miliona dinara, a kupljena su tri polovna vozila, čije stanje i karakteristike odgovaraju potrebama funkcionisanja na terenu.

Automobile je ovim službama na korišćenje predao zamenik gradonačelnika Dejan Stošić.
-Ovo je prva nabavka vozila za inspekcijske službe još od 2008. godine, kada su kupljene “Zastave”. Vozni park je u izuzetno lošem stanju i zbog toga je bilo neophodna njegova obnova. U prethodnom, već dužem vremenskom periodu, inspekcije Gradske uprave, zbog nedostatka ispravnih i bezbednih vozila, bile su gotovo onemogućene da obavljaju svoj posao na terenu. Od sada će im u tom delu biti znatno lakše, jer su nabavljeni automobili koji su u vrlo dobrom stanju, mogu da koriste gas i benzin, što će doprineti i izvesnim uštedama – rekao je zamenik gradonačelnika Dejan Stošić, navedeno je u saopštenju.
Dodaje se da će vozila koristiti komunalna policija, komunalna inspekcija i građevinska inspekcija.

 

J.V.

One thought on “NABAVLJENA TRI VOZILA ZA INSPEKCIJSKE SLUŽBE

  • 29. avgusta 2019. at 23:15
    Permalink

    sto niste nabavili Fiat 500 L super auto a i podstace se domaca proizvodnja ili je ovaj ceski auto bolji??? isto pitanje i za policiju koja nabavi milion skoda umesto da kupi Fiat pa neka je i gori al je nas a u nemackoj jel videste negde da nemac kupuje toyotu ili forda???

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *