DEFINITIVNI ODLAZAK JASNE AVRAMOVIĆ SA POLITIČKE SCENE

Prilikom današnje poste potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović Smederevu, novinarima je upalo u oči odsustvo gradonačelnice Jasne Avramović.
Kako saznaju „Smederevske novine“ iz izvora bliskih naprednjacima, gradski odbor Srpske napredne stranke u Smederevu pred najavljene predstojeće izbore želi da napravi otklon od gradonačelnice, s obzirom na to da je gotovo svako njeno pojavljivanje u javnosti i pred gostima grada praćeno ispadima i incidentnim ponašanjem.
-Nema situacije, bilo u javnosti ili prilikom poseta različitih delegacija, u kojima Avramovićeva nije napravila neki gaf, a njenom nedoličnom ponašanju mnogo puta do sada čudili su se ne samo Smederevci, već i svi oni koji su bili u prilici da različitim povodima budu u našem gradu. Bilo je incidentnih situacija i sa ambasadorima, poput onog tokom prošlogodišnje „Smederevske jeseni“, a poslednji u nizu je ispad prilikom radne posete ministra prosvete Mladena Šarčevića lokalnoj samoupravi – objašnjava naš izvor.
Dodaje da je zbog toga isključena iz aktivnosti koje iziskuju pojavljivanje u javnosti, kao što je članstvo u organizacionom odboru predstojeće manifestacije „Smederevska jesen“ ili današnja poseta ministarke Mihajlović.
-Ako uzmemo u obzir sve to, kao i najavu predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da će do kraja godine biti održani i unutarstranački izbori i da šansu treba da dobiju novi i mladi kadrovi, jasno je da će kraj aktuelnog mandata značiti i kraj političke karijere Jasne Avramović – navodi naš izvor.

J. Šešlak

One thought on “DEFINITIVNI ODLAZAK JASNE AVRAMOVIĆ SA POLITIČKE SCENE

  • 23. avgusta 2019. at 17:07
    Permalink

    Super, super, a znam i ko vam je „izvor“. 😉

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *