ДЕФИНИТИВНИ ОДЛАЗАК ЈАСНЕ АВРАМОВИЋ СА ПОЛИТИЧКЕ СЦЕНЕ

Приликом данашње посте потпредседнице Владе Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић Смедереву, новинарима је упало у очи одсуство градоначелнице Јасне Аврамовић.
Како сазнају „Смедеревске новине“ из извора блиских напредњацима, градски одбор Српске напредне странке у Смедереву пред најављене предстојеће изборе жели да направи отклон од градоначелнице, с обзиром на то да је готово свако њено појављивање у јавности и пред гостима града праћено испадима и инцидентним понашањем.
-Нема ситуације, било у јавности или приликом посета различитих делегација, у којима Аврамовићева није направила неки гаф, а њеном недоличном понашању много пута до сада чудили су се не само Смедеревци, већ и сви они који су били у прилици да различитим поводима буду у нашем граду. Било је инцидентних ситуација и са амбасадорима, попут оног током прошлогодишње „Смедеревске јесени“, а последњи у низу је испад приликом радне посете министра просвете Младена Шарчевића локалној самоуправи – објашњава наш извор.
Додаје да је због тога искључена из активности које изискују појављивање у јавности, као што је чланство у организационом одбору предстојеће манифестације „Смедеревска јесен“ или данашња посета министарке Михајловић.
-Ако узмемо у обзир све то, као и најаву председника Српске напредне странке Александра Вучића да ће до краја године бити одржани и унутарстраначки избори и да шансу треба да добију нови и млади кадрови, јасно је да ће крај актуелног мандата значити и крај политичке каријере Јасне Аврамовић – наводи наш извор.

Ј. Шешлак