ZAPLENJENA DROGA, MEĐU UHAPŠENIMA I JEDNO LICE IZ SMEDEREVA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, otkrili su laboratoriju za proizvodnju amfetamina, uhapsili tri osobe i zaplenili dva kilograma amfetamina, kilogram ekstazija, 350 grama kokaina i više od 20 kilograma marihuane – objavljeno je na sajtu MUP-a Srbije.

-Uhapšeni su D.J. (34) iz Beograda, L.F. (20) i M.M. (20) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Uhapšeni L.F. i M.M. se sumnjiče da su kupili oko pola kilograma marihuane od D.J. radi dalje preprodaje. Nakon toga, pretresom stana u Beogradu koji koristi osumnjičeni D.J. pronađena je laboratorija za proizvodnju amfetamina. Pretresom stana pronađena su i dva kilograma proizvedenog amfetamina, upakovanog u PVC kese i pripremljenog za dalju prodaju, kilogram tableta ekstazija i oko 18 kilograma marihuane, a pretresom druga dva stana koje koristi D.J. policija je pronašla i više od dva kilograma marihuane i 350 grama kokaina – navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

SDN

Comments are closed.