ЗАПЛЕЊЕНА ДРОГА, МЕЂУ УХАПШЕНИМА И ЈЕДНО ЛИЦЕ ИЗ СМЕДЕРЕВА

Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала, открили су лабораторију за производњу амфетамина, ухапсили три особе и запленили два килограма амфетамина, килограм екстазија, 350 грама кокаина и више од 20 килограма марихуане – објављено је на сајту МУП-а Србије.

-Ухапшени су Д.Ј. (34) из Београда, Л.Ф. (20) и М.М. (20) из Смедерева, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Ухапшени Л.Ф. и М.М. се сумњиче да су купили око пола килограма марихуане од Д.Ј. ради даље препродаје. Након тога, претресом стана у Београду који користи осумњичени Д.Ј. пронађена је лабораторија за производњу амфетамина. Претресом стана пронађена су и два килограма произведеног амфетамина, упакованог у ПВЦ кесе и припремљеног за даљу продају, килограм таблета екстазија и око 18 килограма марихуане, а претресом друга два стана које користи Д.Ј. полиција је пронашла и више од два килограма марихуане и 350 грама кокаина – наводи се у саопштењу.

Додаје се да је осумњиченима одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

СДН

Comments are closed.