LOŠ DAN ZA JASNU AVRAMOVIĆ

Posle fijaska na jutrošnjem sastanku sa ministrom prosvete, sled loših dešavanja nastavio je da prati gradonačelnicu Smedereva. Naime, kako saznaju „Smederevske novine“ gradonačelnica je u popodnevnim satima, oko 14 i 20, u centru grada, na raskrsnici ulica Miloša Velikog i Save Nemanjića, kod Gimnazije, imala lakšu saobraćajnu nesreću, u vozilu marke Folksvagen polo kojim je upravljao njen najbliži, a reklo bi se, i jedini saradnik, Vlada Abramović. Kako saznajemo, došlo je do sudara sa kombi vozilom, koje naša ekipa nije zatekla na licu mesta.  Po saznanjima očevidaca, gradonačelnica je odmah nakon dolaska policije napustila mesto saobraćajne nezgode.  Prema nezvaničnim informacijama nema povređenih i pričinjena je manja materijalna šteta.

J. Šešlak

2 thoughts on “LOŠ DAN ZA JASNU AVRAMOVIĆ

 • 2. avgusta 2019. at 00:35
  Permalink

  „Naguziše“ i Vladu Dupeta. Kako se samo bahato navalio na policijsko vozilo, a ova njegova desna noga na sred prometne ulice.

  Reply
 • 1. avgusta 2019. at 19:22
  Permalink

  Sta reci a ne…., ne znam ni ja sam. Neko bi rekao karma je kučka, ja nisam takav. Da li je dr. Jasna u redu?Da nije , ne daj bože „atentat“ od strane „onih“? Nije, misle ona i vozač Vlada da imaju tapiju i na saobraćaj, pa se tako i ponašaju, ali i prolaze isto tako. Za pristojnije Smederevo bez nje naravno. JOS MALO ODBROJAVANJE JE POČELO

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *